Florin Bratu a mai pierdut un jucător pentru meciul cu Italia! Numărul indisponibililor la U21 a ajuns la 6

Florin Bratu Echipa nationala U21 Romania U21 Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 08:56
Data actualizarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 09:00

România U21 o va întâlni pe Italia U21 pe 16 noiembrie, de la 18:30.

România U21 o va întâlnin pe Italia U21 pe 16 noiembrie, de la 18:30, într-un meci de pregătire. Doar că Florin Bratu a mai pierdut un jucător înaintea patidei de la Frosinone. 

Alexandru Ișfan a acuzat dureru musculare, iar staff-ul tehnic al echipei naționale l-a trimis la club pentru a nu forța o accidentare gravă. 

Alexandru Ișfan nu va face deplasarea în Italia. Mijlocașul de la FC Argeș a simțit dureri musculare la antrenamentul de aseară și a decis împreună cu staff-ul tehnic și medical să nu forțeze. Fotbalistul se va întoarce la echipa de club pentru a se recupera. Selecționerul Florin Bratu a decis să nu cheme un alt fotbalist în locul acestuia”, este comunicatul oficial emis de FRF. 

Astfel, mijlocașul lui FC Argeș devine al șaselea jucător pe care selecționerul l-a convocat pentru duelul cu Italia și nu se poata baza pe el. Alexandru Cîmpanu, Jovan Markovic și Vladimir Screciu au părăsit lotul din cauza unor accidentări, în timp ce Alexandru Georgescu și Andres Dumitrescu au fost depistați pozitiv la COVID-19. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!