Florescu a gresit nationala: "Ar fi fost mai apreciat la nationala Moldovei"

Autor: Sport.ro
Duminica 19 Septembrie 2010, 09:18

	Florescu a gresit nationala: "Ar fi fost mai apreciat la nationala Moldovei"

Gabi Balint crede ca George Florescu ar fi fost mai inspirat daca ar fi ales sa debuteze la nationala Moldovei. Iubita sa este originara din Republica Moldova si ar fi obtinut mai usor cetatenia.

Atacat din toate partile dupa cele doua egaluri ale nationalei cu Belarus si Albania, mijlocasul Alaniei Vladikavkaz, George Florescu este sustinut de catre selectionerul Moldovei. Gabi Balint spune ca mijlocasul ar fi fost mai inspirat daca alegea sa debuteze pentru Moldova.

“Imi pare rau ca George a avut parte de un asemenea tratament. El a fost foarte aproape de a juca pentru Moldova, deoarece a evoluat la Sheriff Tiraspol si cei de aici stiau ce poate. In plus, s-a casatorit, in luna iunie a acestui an, cu iubita lui, Irina, care e originara din Republica Moldova, asa ca era foarte usor sa obtina cetatenia”

“Ar fi putut ajuta echipa mea si ar fi fost cu siguranta mai apreciat, daca accepta naturalizarea. Il inteleg ca a ales sa joace pentru nationala Romaniei, desi ar fi fost mai util Moldovei”, a spus Gabi Balint intr-un interviu acordat Libertatea.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies