Federação Romena de Futebol! FRF naturalizează pe bandă rulantă brazilieni pentru echipa națională

André Luis Sasse Brazilia Echipa Nationala FRF futsal Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 12:10
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 12:13

Este al cincilea jucător brazilian care dobândește cetățenia română pentru a deveni ”tricolor”.

După ”veteranii” Savio Valadares, Felipe Oliveira și Carlos Henrique Ribeiro, și după naturalizarea de acum câteva zile a lui Daniel Araujo Carreteiro, Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi că un al cincilea brazilian a dobândit cetățenia română și poate evolua pentru naționala de futsal.

”Brazilianul André Luis Sasse, jucătorul echipei Autobergamo Deva și unul dintre cei mai talentați tineri jucători din Liga I la futsal, a primit cetățenia română! 

În aceste condiții, André Luis Sasse devine eligibil pentru prima noastră reprezentativă”, a precizat FRF pe site-ul oficial.

Nu a jucat fotbal niciodată

Brazilianul în vârstă de 24 de ani evoluează de patru sezoane în România, nu a jucat fotbal niciodată și a început futsalul de la 9 ani.

”Sunt foarte foarte fericit că am devenit cetățean român. La fel și familia mea, care a primit vestea cu mare entuziasm. 

Nu mi-am propus să îmi iau cetățenia română atunci când am ajuns la Deva. Ideea a apărut pe parcurs, atunci când jucam la Miercurea Ciuc”, a declarat André Luis Sasse.

Foto: frf.ro 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!