"Fara el la nationala, e de-ajuns!" ALEGEREA fanilor pentru meciul cu Irlanda: "Puiule, fa-o pentru noi, te rugam!"

"Fara el la nationala, e de-ajuns!" ALEGEREA fanilor pentru meciul cu Irlanda: "Puiule, fa-o pentru noi, te rugam!"

Suporterii nationalei au un mesaj clar pentru Anghel Iordanescu.

Romania - Danemarca e LIVE la ProTV, marti, 18 noiembrie, la 20:30

Recent numitul selectioner s-a plans la conferinta de presa de luni din cauza subtirimii lotului.

"Avem probleme mari, e greu. Va fi greu pentru nationala fara ei!", sunt cuvintele lui 'Tata Puiu'.

Chiar daca a facut mai multe convocari noi, Iordanescu nu se va putea baza pe Raul Rusescu, Ciprian Marica, in timp ce Razvan Rat e incert. Trei piese grele care ies din calcul pentru meciurile cu Irlanda de Nord si Danemarca.

"FA-O PENTRU NOI!"

Fanii www.Sport.ro au fost intrebati ce parere au despre cine ar trebui sa joace in atacul nationalei si au raspuns ca ii dau credit maxim lui Keseru. Atacantul Stelei este in cel mai bun moment din cariera, insa nu a primit prea multa incredere din partea lui Piturca. Din vorbele sale de ieri, varful campioanei lasa sa se vada frustrarea ca forma lui nu a fost valorificata si la lot de fostul selectioner.

Cum sistemul 4-2-3-1 va fi pastrat si de Iordanescu, pentru moment, fanii au avut de ales cine sa intre in atac. Dintre Keseru, Puscas si Stancu, ei l-au ales in proportie de 67% pe varful Stelei, de 28% pe cel de la Inter Primavera, in timp ce doar 5% s-au pronuntat ca Stancu ar fi o varianta pentru atac in meciul cu Irlanda de Nord.

Mesajele pe care le-am primit au fost de tipul: "Fara el la nationala, e de-ajuns!", cand a venit vorba despre Bogdan Stancu; in timp ce unul dintre suporterii Romaniei i-a trimis un mesaj clar lui Iordanescu: "Puiule, macar acum joaca 4-3-3, cu toti trei de la inceput in teren. Fa-o pentru noi, ne-am saturat de meciuri anoste!".

Romania are doua meciuri importante in urmatoarea perioada, ambele la Bucuresti:
- cu Irlanda de Nord, vineri, 14 noiembrie, in preliminariile EURO, de la 21.45.
- cu Danemarca, marti, 18 noiembrie, amical, LIVE la PROTV, de la 20.30.

Cum au votat fanii:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies