"Fantoma" care pune presiune pe Piturca! Antrenorul nationalei trebuie sa califice nationala la Euro 2016! Cine ii va lua locul

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Iunie 2014, 15:39
Data actualizarii: Duminica 22 Iunie 2014, 15:53

Presedintele LPF, Gino Iorgulescu, si fostul tenisman Ilie Nastase au fost prezenti, duminica, la Arena Nationala din Bucuresti, la startul crosului caritabil "Copii pentru Copii".

Referitor la o evenutuala schimbare a selectionerului Victor Piturca, oficialul LPF a afirmat ca nu este in masura sa schimbe antrenorul primei representative. "Eu am spus la vremea respectiva (n.r. - dupa ratarea calificarii la CM) care e parerea mea, presedintele federatiei hotaraste", a adaugat el.

Iorgulescu este convins ca prietenul sau, Cosmin Olaroiu, va antrena in viitor si echipa nationala a Romaniei. "Stiti cum e, nu poti sa antamezi niste discutii cu niste antrenori pana nu e locul liber. In ceea ce il priveste pe Olaroiu, ce pot sa spun, tot timpul se gandeste la echipa nationala si eu cred ca in viitor va antrena si prima reprezentativa", a afirmat Gino Iorgulescu.

Deciziile noului presedinte al FRF, Razvan Burleanu, privind inlocuirea fostilor fotbalisti precum Stefan Iovan sau Florin Raducioiu de la conducerea unor loturi de juniori, nu sunt agreate de Iorgulescu. "Nu vreau sa ma pronunt din acest punct de vedere, dar presedintele federatiei trebuie sa tina cont ca este totusi o federatie de fotbal si ar trebui sa faca parte din ea mult mai multi fosti jucatori, mai ales jucatori care au fost la nationala si au un CV impresionant", a precizat Iorgulescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!