EXCLUSIV! Presedintele lui Al Ittihad a vorbit la Sport.ro dupa discutiile cu Piturca: "Nu vrem sa negociem cu FRF!"

Presedintele lui Al Ittihad, Ihrahim Al Balwi, a intrat in direct la Sport.ro si a anuntat ca tratativele cu Victor Piturca s-au incheiat si mutarea va pica.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Septembrie 2014, 21:56
Data actualizarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 07:31

Nu este o problema de bani, ci una de principiu. Arabii nu stiau ca trebuie sa plateasca o clauza pentru despartirea lui Piturca de FRF si asta i-a deranjat. Piturca va ramane la nationala, dupa ce Al Ittihad se retrage de la masa negocierilor:

"Am renuntat la Piturca! Ne-am inteles cu el la bani, dar nu ne asteptam sa platim si pentru FRF. Nu mai vorbim despre bani, nu vrem sa negociem cu Federatia Romania de Fotbal!"

Ihrahim Al Balwi a declarat la Sport.ro ca daca Piturca ar fi venit se punea problema si transferurilor a doi jucatori romani. In ultima perioada s-a scris ca Chiriches si Chipciu ar fi fost doriti de Piti alaturi de el in Arabia Saudita:

"Ii uram toate cele bune pentru domnul Piturca, o sa cautam un alt nume important precum Victor Piturca. Am dat de Piturca printr-un agent roman. Romania are antrenori buni si jucatori buni. Daca Piturca ar fi venit la noi, cerea doi jucatori romani", a declarat acesta.

Modifică setările cookies