Nationala

"Este scris in ADN-ul lui sa fie liderul nationalei" Iordanescu se poate baza pe el abia in campania pentru Cupa Mondiala din 2018

Romania - Finlanda, diseara la 21:45

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Octombrie 2015, 11:29
Data actualizarii: Joi 08 Octombrie 2015, 11:37

Romania nu mai are un numar "10" autentic, dupa iesirea lui Mutu din circuitul echipei nationalei. Acesta a preluat tricoul si datoria unui decar de la Gica Hagi si e posibil sa il cedeze fiului acestuia, Ianis Hagi.

George Ogararu, fostul fundas dreapta al Stelei si al nationalei, considera ca Ianis Hagi este urmatorul lider al nationalei. Acesta a debutat la 16 ani in Liga I, fiind capitanul Viitorului in acest sezon, desi este unul dintre cei mai tineri jucatori din echipa.

"Viitorul nostru suna bine, in ADN-ul lui e scris ca o sa fie lider, e incurajat in aceasta directie, l-a pus capitan la Viitorul, e o strategie buna de crestere dar si de marketing. Are calitati pentru a deveni un mare fotbalist, cred ca a si confirmat lucrul acesta", a spus George Ogararu pentru Sport.ro

Ianis Hagi joaca deocamdata la echipa de tineret a Romaniei, marcand un gol in egalul U18 facut de nationala noastra cu Suedia, scor 2-2.

Modifică setările cookies