VIDEO EXCLUSIV "Este inacceptabil să nu ai selecționer și să pleci la plajă". Burleanu, pus la zid pentru situația de la națională

Naționala de fotbal a României încă nu are selecționer, după ce negocierile dintre oficialii FRF și diferiți antrenori nu au avut niciun rezultat, pentru moment. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 13:36
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 13:47

Contractul lui Mirel Rădoi cu FRF a expirat pe 30 noiembrie 2021. Iar de atunci, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță caută un nou selecționer. După ce s-au lovit de refuzurile lui Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, oficialii FRF și-au îndreptat atenția către Boloni. 

Pe Ladislau Boloni l-au convins să vină la București pentru a purta tratativele finale, doar că au trecut mai bine de două săptămâni de când antrenorul s-a izolat la Târgu Mureș și ezită să dea un răspuns. Așa că oficialii FRF au început tratativele lu Edward Iordănescu și Adrian Mutu, după cum a anunțat chiar Mihai Stoichiță. 

"Asistăm la falimentul unui sistem și la președintelee FRF care este obsedat doar de imaginea lui. Este inadmisibil să nu ai selecționer si tu sa pleci la Riyadh, la plajă. Este inacceptabil. 

Au adus meseria asta de antrenor în derizoriu. Am cunoscut președinți de Federație. Domne, oamenii ăștia nu stăteau 20 de zile după un antrenor să semneze. Ceea ce se întâmplă acum arată falimentul unui președinte care nu are nimic în comun cu fotbalul. 

Mă uitam, au rămas Edi și cu Adi. Edi a confirmat, un antrenor foarte bun, Adi poate deveni un antrenor foarte bun. Ei stau și așteaptă acum. Vă dați seama în ce situație sunt? La cum îl știu eu pe domnul Boloni, cred că nu va accepta. Este o pistă închisă. 

Adi Mutu cu siguranță va accepta. Este la început de drum. Asta cu consilierii (n.r. - Prandelli) arată că nu contează selecționerul. Un nune mare Prandelli, jos pălăria. 

Prandelli, o variantă nepotrivită

Ce să facă Prandelli? Poate să stea în fiecare zi în România să-și facă treabă? Ia-l antrenor dacă ți-l permiți. Ce să facă? Să-i facă lui Mutu echipa și schimbările? Păi, o echipă națională serioasă așa se rezolvă.

Petrescu avea clauză, era foarte simplu dacă ți-l doreai. Achitai 400.000 de mii de euro. Asata cu Federația care nu plătește clauze de reziliere e o prostie. Dar în contracte cum bagă clauze de reziliere? Ea numai așa este valabilă, dar când un antrenor trebuie să ia el bani nu mai este valabilă.", a declarat Prunea, în direct la PRO X

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies