Emil Sandoi: "Avem sanse sa ajungem la Euro 2009"

sandoi Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Martie 2007, 17:46
Data actualizarii: Marti 20 Martie 2007, 17:46
ECHIPA DE TINERET SE PREGATESTE PENTRU CALIFICARE

Jucatorii si antrenorii echipei nationale de tineret, sunt foarte increzatori in sansele de calificare pentru Euro 2009.
Pana la inceperea meciurilor de calificare, nationala de tineret, are de disputat doua meciuri de verificare, sambata 24 martie, ora 15.00, la Pitesti (pe stadionul Nicolae Dobrin) si miercuri 28 martie, ora 15.00 , la Mogosoaia.
"Avem doua jocuri de pregatire, cu Irlanda de Nord si Polonia, unde vom folosi 21 de fotbalist. Dar, gandul nostru este la cele doua jocuri oficiale din luna iunie, cu Franta si Malta."
Desi avem o favorita certa in calificare, nationala Frantei, Sandoi este de parere ca Romania poate aborda meciul cu Francezii cu gandul la victorie.
''Dupa aceste doua jocuri vom vedea la ce nivel ne ridicam si cu ce posibilitati atacam aceasta calificare. Este un dezavantaj ca jucam primul meci cu Franta, dar este si un avantaj, daca vom scoate un rezultat bun, vom avea un moral ridicat in restul jocurilor. Speram ca cele doua partide amicale ne vor da moralul bun pentru meciul cu Franta'', declara Adrian Ropotan (Dinamo).
Laszlo Sepsi de la Gloria Bistrita, este de parere ca echipa de tineret are sanse egale in meciul cu selectionata Frantei, lafel si in meciul seniorilor cu Olanda.
"Eu cred ca sansele sunt egale cu francezii, putem sa batem in Franta in primul meci. Este timpul sa obtina si tineretul o calificare dupa atata timp. Avem sanse si in partida seniorilor Olanda - Romania, putem sa in vingem pentru prima data echipa olandeza'', declara jucatorul bistritean.
In urma tragerii la sorti, in grupele Campionatului European de tineret sub 21 de ani, Romania va fi prezenta in grupa 10, alaturi de Franta, Bosnia, Tara Galilor si Malta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!