El va fi OMUL care ne duce la EURO 2016! A impresionat Europa, acum fanii il vor LIDER la nationala! Cum distrugem tot in preliminarii:

El va fi OMUL care ne duce la EURO 2016! A impresionat Europa, acum fanii il vor LIDER la nationala! Cum distrugem tot in preliminarii:

►Finalul se joaca azi! Marti de la 10 dimineata, LIVE de la Tribunal la Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Romania vrea sa mearga la un nou turneu final, dupa o pauza de 8 ani. Ultima noastra prezenta a fost cea de la EURO 2008, cand am terminat cu doua puncte o grupa in care am cazut cu Italia, Franta si Olanda.

Acum, situatia le da sperante suporterilor. Romania va juca incepand din luna septembrie in grupa F de calificare la EURO, alaturi de Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord si Insulele Feroe.

Intrebati care va fi omul decisiv in aceste preliminarii, fanii Sport.ro au mizat ca Vlad Chiriches are responsabilitatea. Capitanul nationalei este urmat in topul preferintelor de Alexandru Maxim, alt jucator care a impresionat in strainatate.

Marica ramane si el o optiune in atac, la fel cum si de la Torje fanii asteapta sa conteze mult in aceste preliminarii.

La raspunsurile postate la 'comentarii', cat si pe Facebook, fanii mai spun ca-l vad si pe Rusescu decisiv, asta daca va fi convocat. Stancu ramane si el o varianta in opinia fanilor.

Iata rezultatele:

VIDEO PROTVPLUS.RO

A fost unul dintre cele mai negre weekend-uri pe șoselele din țară. Autoritățile vor să schimbe legislația
BRAT
Modifică setările cookies