El Mundo Deportivo, cuvinte URIASE despre Razvan Marin: "Forta, plasament, sut, viziune remarcabila! Juventus si Roma il vor! MADE BY GICA HAGI!"

El Mundo Deportivo, cuvinte URIASE despre Razvan Marin: "Forta, plasament, sut, viziune remarcabila! Juventus si Roma il vor! MADE BY GICA HAGI!"

El Mundo Deportivo ii dedica astazi un articol lui Razvan Marin, tanarul de 20 de ani care a debutat cu gol si pasa de gol la nationala Romaniei.

Potrivit jurnalistului Francesc Aguilar de la El Mundo Deportivo, Razvan Marin este urmarit de doua cluburi uriase din Italia, Juventus si AS Roma, dupa ce in ultimii ani a fost si in vizorul lui Ajax.

Acesta ii face un portret fantastic mijlocasului de la Viitorul, intr-un articol intitulat "Razvan Marin, 'made in' Gica Hagi".

"Gica Hagi face o treaba nepretuita cu academia sa sa readuca fotbalul romanesc la ceea ce era odata. Dupa ce fiul sau a ajuns la fiorentina, din spate vine un alt jucator, Razvan Marin. Debutul sau in nationala Romaniei a fost un moment de mandrie pentru Gica Hagi. Cu Armenia, acesta a avut nevoie de 12 minute ca sa marcheze la debut, iar Daum crede in abilitatile jucatorului de 20 de ani."

"Razvan este fiul fostului jucator roman Petre Parin. Ajax a fost primul club care l-a urmarit, pentru ca acum Juventus si AS roma sa fie interesate de serviciile sale. Anul trecut, desi avea 19 ani, Razvan a marcat 7 goluri si a dat 4 assisturi in 36 de meciuri. Are o viziune remarcabila, da pase incredibile si iese in fata prin forta si plasament. Are sut si stie sa bata loviturile libere", scrie jurnalistul catalan Frances Aguilar pentru El Mundo Deportivo.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies