EL e noul BRILIANT de la Nationala! Ziua in care istoria s-a scris din nou pe National Arena! Cel mai frumos moment pentru un jucator de fotbal:

Autor: Sport.ro
Sambata 07 Septembrie 2013, 09:52

	EL e noul BRILIANT de la Nationala! Ziua in care istoria s-a scris din nou pe National Arena! Cel mai frumos moment pentru un jucator de fotbal:

► Marian, asta e pentru tine! Primul meci din istorie jucat acasa: Dinamo–Vezsprem, sambata 19:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Marica a marcat din nou pentru Romania. Nu are echipa, nu stie ce face incepand cu toamna asta, insa are cateva oferte.

Intre timp, Marica pare sa fie favorit, daca mentine ritmul, pentru a deveni cel mai bun marcator din istoria Romaniei.

Pana acum, Ciprian are 22 de reusite pentru Romania si este pe locul sase in clasamentul all-time al golurilor pentru Nationala. Cu golul marcat in fata Ungariei, Marica a trecut de Iordanescu, Dudu Georgescu, Camataru si Raducioiu, care au marcat cate 21.

E drept, pana la prima pozitie, lui Marica ii mai lipsesc 14 goluri, insa exista sansa sa le dea. Are 27 de ani in acest moment, iar pretendentul la record, Mutu, pare sa-si fi incheiat cel putin pentru moment socotelile cu echipa nationala.

Clasamentul:

1. Gheorghe Hagi 35 de goluri
2. Adrian Mutu 35 de goluri
3. Iuliu Bodola 31 de goluri
4. Viorel Moldovan 25 de goluri
5. Loti Boloni 23 de goluri
6. Ciprian Marica 22 de goluri

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT