VIDEO EXCLUSIV "El e jucătorul român al anului!" Viorel Moldovan n-are dubii în privința celui mai bun tricolor din 2021

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 10:55
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 11:19

Viorel Moldovan a fost invitatul Ioanei Cosma, luni dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

România întâlnește Armenia azi, de la 21:45, pe stadionul Ghencea din București, într-o partidă contând pentru Grupa J a preliminariilor Campionatului Mondial din Qatar (2022). Confruntarea e transmisă în direct de Pro TV și Voyo, dar și în format LIVE BLOG pe www.sport.ro. 

Florin Niță, lăudat de Viorel Moldovan la Ora Exactă în Sport

Viorel Moldovan l-a remarcat pe Florin Niță (34 de ani), portarul României, în contextul evoluțiilor sale în meciurile din aceste preliminarii.

Moldo-But, fost golgheter în Elveția și Franța, a subliniat și calitățile umane ale fostului portar de la Concordia și FCSB.

"Am văzut jocul de la București, aici Germania și-a creat mai multe ocazii, am avut noroc de Niță.  Din punctul meu de vedere, dacă mâine ar trebui să aleg cel mai bun jucător al anului, pe el l-aș alege, pe Niță. Nu văd pe altcineva!

Pentru mine este Niță, când portarul te salvează de atâtea ori...

Voiam să scot în evidență faptul că plângea toată lumea când s-a retras Tătărușanu, dar a apărut Niță, îmi place foarte mult de el.

Văd un băiat muncitor, modest, respectuos, nu-l cunosc personal, dar îmi place foarte mult", a declarat Viorel Moldovan, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

Florin Niță (1,84 m), portar al Spartei Praga, a strâns 10 selecții în prima reprezentativă. 

1,5 milioane de euro e cota de piață a fotbalistului de la gruparea cehă

Programul României în Grupa J:

România - Armenia (luni, 21:45, PRO TV)

România - Islanda (11 noiembrie, 21:45, PRO TV)

Liechtenstein - România (14 noiembrie, 19:00, PRO TV)

Clasamentul Grupei J:

1. Germania 18p

2. Macedonia de Nord 12p

3. Armenia 12p

4. România 10p

5. Islanda 5p

6. Liechtenstein 1p

Site-ul FRF a anunțat luni dimineața ce numere vor purta elevii lui Mirel Rădoi. Alex Maxim va avea tricoul cu numărul 10, în timp ce Ianis Hagi, marcatorul României cu Germania (1-2), va îmbrăcat echipamentul de joc cu numărul 14. 

FRF a anunțat luni dimineața și rezultate negative pentru tricolorii nevaccinaţi sau netrecuţi prin boală, la testarea Covid solicitată de UEFA pentru meciul cu Armenia, din preliminariile CM-2022.

Naționala de fotbal a României se află în cursa pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022. Urmărește meciurile tricolorilor alături de cei dragi, împreună cu gama de produse SuporteRO de la Penny. Fie că este vorba despre băuturi nealcoolice sau despre snackuri, vizionarea partidelor va fi mai plăcută cu produsele SuporteRO!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!