FRF anunță: fără Pușcaș cu Armenia! Deocamdată, vârful nu a plecat în Anglia la echipa de club

Atacantul naționalei a primit un cartonaș galben în meciul cu Germania.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 12:57
Data actualizarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 15:07

UPDATE ora 14:30

„Pentru a evita alte speculații pe tema suspendării lui George Pușcaș, FRF a primit în această dimineață documentul oficial de la FIFA care anunță suspendarea lui George pentru meciul cu Armenia. Nu a existat vreun dubiu în această privință. Din păcate, documentul FIFA nu poate fi publicat, fiind o corespondență oficială”, au transmis oficialii Federației Române de Fotbal.

UPDATE ora 14:00

”George Pușcaș va participa totuși la antrenamentul din această seară, revenirea lui la Reading fiind amânată”, precizează FRF, care așteaptă să primească de la FIFA o lămurire asupra situației jucătorului.

”Suspendat pentru partida cu Armenia, atacantul George Pușcaș a părăsit azi cantonamentul României. Sperăm să ne revedem în noiembrie, sănătoși, în formă și tot mai aproape de Mondial!”, a anunțat astăzi, la prânz, Federația Română de Fotbal pe site-ul oficial.

România-Armenia este luni, de la 21:45, în direct pe ProTV și VOYO

Atacantul a primit un cartonaș galben în minutul 80 al întâlnirii pierdute cu Germania, după ce la scorul de 1-1 a întârziat repunerea mingii de către portarul Ter Stegen. După un minut, Thomas Muller a înscris golul de 2-1.

Pușcaș vine după o altă suspendare

Eliminat direct în minutul 78 al meciului din martie de la Erevan, după o intrare violentă, cu talpa sus, George Pușcaș a primit o suspendare de două etape, ratând astfel acțiunea echipei naționale din luna septembrie, mai exact întâlnirile cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord. 

România-Armenia este luni, de la 21:45, în direct pe ProTV și VOYO

Atunci, selecționerul Mirel Rădoi nu l-a convocat pe atacant, deși el putea să fie folosit în al treilea meci, cel cu Macedonia de Nord. ”Chiar dacă el cunoaște principiile noastre, cum antrenăm și ce le cerem, Pușcaș nu a fost cu noi de la început și era dificil să-l chemăm”, a explicat Rădoi.

Galbenul de la Hamburg + galbenul de la Erevan = suspendare

În același meci cu Armenia din martie, vârful naționalei primise însă și un cartonaș galben în minutul 41, la un duel cu căpitanul gazdelor, Haroyan. Astfel, galbenul de la Hamburg s-a cumulat cu cel dinainte, ducând la suspendarea lui George Pușcaș pentru întâlnirea de luni.

VIDEO - Faza la care Pușcaș a văzut cartonașul galben 

România-Armenia este luni, de la 21:45, în direct pe ProTV și VOYO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!