VIDEO "E ultimul meci al lui Edi Iordănescu?". Stoichiță, iritat de întrebările primite: "Ce vreți să vă spun?"

Naționala României, condusă de Edi Iordănescu, a obținut doar patru puncte în primele cinci meciuri din Liga Națiunilor, iar tricolorii ocupă ultimul loc înaintea ultimului duel, cu Bosnia (luni, 21:45).
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 23:25
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 23:25
Deși în contractul semnat de Edi Iordănescu există o clauză prin care este demis automat în cazul în care termină pe ultimul loc în Liga Națiunior - fapt confirmat de selecționer în luna februarie - FRF vrea să îi acorde credit în continuare actualului selecționer.

Mihai Stoichiță: "Opiniile altora nu contează pentru mine. Meciul cu Bosnia nu e decisiv"

După meciul România U19 - Lituania U19 0-0, care s-a disputat la Voluntari, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a fost iritat de insistența reporterilor cu privire la postul lui Edi Iordănescu și a spus că meciul cu Bosnia "nu e deloc decisiv".
 
"Eu cred că s-a văzut clar în meciul din Finlanda că am fost superiori. Dacă vom păstra aceeași atitudine, sigur vom câștiga. Nu mî gândesc neapărat la bosnieci, ci la ce facem noi în teren.

Nu comentez opiniile altora. Astea pentru mine nu contează. Opiniile îi aparțin fiecăruia, fiecare poate să gândească într-un fel. Nu mă interesează ce contestatari are Edi Iordănescu.

Mă puneți să repet. Nu e o dublă decisivă deloc. Ce vreți să vă spun? Am spus-o de nu știu câte ori până acum. Vreți să mă repet la fiecare interviu cu același lucru?", a spus Mihai Stoichiță.
 
Pentru România urmează ultimul meci din grupa de Liga Națiunilor, contra Bosniei, luni, de la ora 21:45.

Clasament grupa 3 din Liga B a Nations League

  • 1. Bosnia - 11p
  • 2. Muntenegru - 7p
  • 3. Finlanda - 5p
  • 4. România - 4p

Programul grupei

  • Luni, 26 septembrie, ora 21:45: România - Bosnia
  • Luni, 26 septembrie, ora 21:45: Muntenegru - Finlanda
Modifică setările cookies