"E scris in contractul meu sa fiu asa!" Mesajul lui Daum catre jucatorii Romaniei pentru meciul cu Polonia din preliminarii

"E scris in contractul meu sa fiu asa!" Mesajul lui Daum catre jucatorii Romaniei pentru meciul cu Polonia din preliminarii

Cristoph Daum e optimist, desi Romania a strans 5 puncte din 9 posibile in preliminariile pentru Mondial.

Daum a declarat in aceasta noapte, inaintea decolarii spre Romania:

"A fost un meci foarte dur, multa lupta. Daca joci in fata unei astfel de echipe pe un astfel de teren, trebuie sa accepti si loviturile, durerile, sa treci peste ele. Cred ca ne-am descurcat destul de bine. Am avut jucatori accidentati pe care a trebuit sa-i schimbam, dar si alti jucatori au avut mici probleme. Dar raspunsul corect este sa marchezi un gol, doua. Dar nu am putut sa facem asta"

"Cred ca daca te uiti ca puteam sa castigam cu Muntenegru si cu Kazahstan, ar fi fost mai multe puncte. Daca te uiti la modul in care au jucat, trebuie sa ii felicit pe jucatori. E o grupa dificila in care oricine poate sa bata pe oricine. Sansele sa castigi sunt mai mici. Cred ca ne lipsesc doua puncte. Am ratat azi, am ratat cu Muntenegru."

"E scris in contractul meu sa fiu optimist. Dar si realist. Mai mult realist :). Privim inainte si cred ca putem face o surpriza cu Polonia. Vom merge pentru victorie."

Citeste si:Christoph Daum
VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: „Începând de marţi, vom avea circa 80.000 de persoane vaccinate zilnic”
BRAT
Modifică setările cookies