E oficial! Romania isi ia adio de la amicalul de lux contra Angliei din vara! Care este programul "tricolorilor" in urmatoarele luni

E oficial! Romania isi ia adio de la amicalul de lux contra Angliei din vara! Care este programul "tricolorilor" in urmatoarele luni

Federatia Engleza a confirmat ca isi anuleaza partidele amicale din luna iunie.

Romania avea programat un amical de lux contra Angliei, pe 7 iunie, pe Villa Park, cu doar 5 zile inainte de startul Campionatului European. Cum criza coronavirusului a lovit din plin, iar EURO a fost mutat in 2021 pentru a da timp campionatelor sa se incheie in aceasta vara, si nationalele si-au regandit strategia.

Astfel, ce a anuntat ieri Razvan Burleanu, presedintele FRF, a fost confirmat oficial de Federatia Engleza de Fotbal: meciurile contra Austriei si Romaniei sunt anulate.

De asemenea, barajul pentru EURO contra Islandei, programat initial pentru 26 martie nu se va mai juca la data stabilita. Acesta a fost mutat la inceput de iunie, data oficiala urmand a fi comunicata in urmatoarea perioada de catre UEFA.

Ieri, la sedinta de urgenta convocata de forul continental, s-a decis ca EURO 2020 sa devina EURO 2021, cu disputare intre 11 iunie si 11 iulie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Nelu Tătaru: 10.000 de persoane infectate până la 1 iunie. Când va scădea numărul cazurilor noi
BRAT