VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir, savuros: „Cu Liechtenstein e ca și cum ai juca cu o echipă de la mine, din Bălcești”

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 10:15
Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 10:24

România are șanse mari de calificare la barajul pentru Cupa Mondială. ”Tricolorii” au nevoie de două victorii în meciurile din noiembrie, cu Islanda și Liechtenstein.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, nu are emoții pentru meciul cu Liechtenstein, dar trage un semnal de alarmă pentru partida cu Islanda. ”Cu Liechtenstein e ca și cum ai juca cu o echipă de la mine, din Bălcești”, spune Dragomir.

„Dacă o să cazi cu Israelul sau cu Țara Galilor... și Scoția, ce, ne bat? Nu ne bat, că nu sunt mai tari ca noi. Dar să ajungem acolo, meciul cu Islanda nu va fi un meci ușor. Ăla cu Liechtenstein e ca și cum ai juca cu o echipă de la mine, din Bălcești. Nu e nicio scofală. Și cu Armenia era gata, gata să o comită”, a spus Dumitru Dragomir, la PRO X.

  • Imagine din România - Armenia

După victoria cu Armenia și înfrângerea Macedoniei de Nord în fața Germaniei, scor 0-4, România a ajuns pe locul doi în Grupa J, la doar un punct distanță de urmăritoare. ”Tricolorii” nu își permit pași greșiți în noiembrie, când vor întâlni Islanda (acasă) și Liechtenstein (deplasare).

Rădoi: „Nu voi continua la echipa națională!”

Mirel Rădoi a anunțat, după victoria cu Armenia, că nu va fi mai selecționerul României, meciurile din luna noiembrie urmând să fie ultimele pentru el pe banca tehnică a naționalei.

„E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia acesastă echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic.

Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil să accept o ofertă. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!”, a spus Mirel Rădoi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!