Cariera lui Marica, in pericol: atacantul nationalei s-a operat azi la genunchi si are nevoie de doua luni de recuperare

Cariera lui Marica, in pericol: atacantul nationalei s-a operat azi la genunchi si are nevoie de doua luni de recuperare

La 29 de ani, Marica a trecut din nou prin operatie.

UPDATE: Operatia lui Ciprian Marica a decurs fara probleme. Atacantul nationalei va avea nevoie de o perioada de recuperare intre sase si opt saptamani.


Marica nu scapa de problemele medicale. Atacantul nationalei n-a mai jucat din martie, iar acum ajunge din nou pe masa de operatie. Va fi operat la meniscul genunchiului drept, o interventie complicata. Marica a mai fost operat si in luna octombrie la menisc, dar problemele sale nu au disparut.

Marica a jucat ultima data pentru Konya pe 13 martie, cand a prins doar 25 de minute. Apoi s-a accidentat din nou si va fi operat. Marica va rata finalul de sezon din Turcia, dar poate reveni pe teren pe 13 iunie la meciul cu Irlanda de Nord de la Belfast, daca recuperarea va decurge bine.

"Sper sa fie ok si sa ma aflu pe teren la meciul cu Irlanda de Nord. Vreau să pun umărul la obtinerea victoriei", a declarat Marica la Digi. 

Citeste si:Ciprian Marica
VIDEO PROTVPLUS.RO

Primul deces în România al unei persoane infectate cu varianta Delta de Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies