Dialogul senzational purtat de Iordanescu si Ancelotti in cantonamentul lui Real Madrid. Cum a reactionat italianul cand l-a vazut

Iordanescu si-a sters din memorie finala Stelei cu Milan, din 89! I-a adus aminte de ea Ancelotti la antrenamentul Realului. Tata Puiu nu stia ca Ancelotti a jucat in acea finala si i-a facut marcaj lui Hagi!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 21:43
Data actualizarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 21:46

Iordanescu a fost chemat pe teren de Ancelotti, sa vada cum se antreneaza Ronaldo, Bale si Benzema! Discutia dintre cei doi a ajuns si la finala cupei campionilor din 89, dintre Steaua si Milan.
 
"Mi-a si spus la stadion daca imi mai amintesc cand m-a batut si nu stiam la ce se referea. Eu ma gandeam ca a fost la vremea respectiva antrenorul lui Milan, dar el facea referire la faptul ca a jucat si mi-a si specifica: "Am primit sarcina sa-l marchez pe Hagi"", povesteste Iordanescu.

Iordanescu a pus mana si pe Balonul de Aur al lui Ronaldo.
   
"Cristiano Ronaldo, care castigase cu o zi inainte balonul de aur, a venit, s-a antrenat si a stat doua ore dupa ultimul jucator, a plecat mai tarziu. Ce-ar fi facut un fotbalist roman dupa ce castiga balonul de aur? Probabil trei zile ar fi petrecut.", glumeste Edi Iordanescu.
 

Modifică setările cookies