Eric Bicfalvi nationala romaniei Nationala

Dezvaluirile lui Bicfalvi despre discutiile purtate cu nationala Ungariei. Mesajul emotionant pentru Mircea Lucescu

A asteptat ani de zile sa prinda nationala Romaniei, desi a fost dorit de catre unguri sa joace pentru ei. Bicfalvi spera sa prinda minute in meciul cu Irlanda de Nord, de vineri, dar si in Romania - Danemarca, marti, 18 noiembrie, la 20:30, la ProTV.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Noiembrie 2014, 16:08
Data actualizarii: Marti 11 Noiembrie 2014, 16:28
"Nu e o surpriza convocarea mea"

Intr-o conferinta de presa organizata astazi, Bicfalvi a vorbit despre oferta facuta de catre Federatia Maghiara de Fotbal pentru a juca la nationala Ungariei:

"Intrebarea asta cred ca e normala. Au fost niste discutii, dar ce a fost in trecut, e in trecut, pentru mine contand prezentul si viitorul. Voi lasa tot timpul ce a fost in urma si voi vedea inainte. Nu pot sa zic ca este o surpriza convocarea mea, deoarece toti jucatorii care sunt la echipa nationala a Romaniei muncesc, asa cum am muncit si eu pentru echipa mea de club. Cred ca fiecare are sansa lui atunci cand ii vine timpul. Important este ca pana la urma a venit convocarea, iar asta ma multumeste cel mai mult. Nu conteaza pe ce post voi juca. Important este sa joc si sa o fac cat mai bine. Prioritar este sa joc", a spus Bicfalvi.

Cand a ajuns la lot, fostul jucator al Stelei a avut parte de o surpriza. Stia foarte multi jucatori: "A fost placut sa vin acum la echipa nationala, pentru ca ii cunosc practic pe toti jucatorii. Cu unii am fost coleg la Steaua, iar cu ceilalti la echipa de tineret. Cu multi dintre ei am ramas prieteni, vorbim si in ziua de astazi si este foarte placut sa-i revad"

Mesajul lui Bicfalvi pentru Mircea Lucescu

Bicfalvi a avut si un mesaj pentru Mircea Lucescu: "Ii multumesc inca o data lui Mircea Lucescu pentru ca m-a recomandat. Nu doar ca m-a propulsat la echipa nationala, dar pentru mine este foarte important ca dansul apreciaza ce fac eu in campionatul Ucrainei. Cred ca fiul meu nou-nascut a avut un mare aport in evolutiile mele din Ucraina"

"E greu sa ajung la Sahtior, dar niciodata nu se stie. Ei fac transferuri de zece milioane, dar fotbalul se schimba de pe o zi pe alta"

Modifică setările cookies