Investitie zero, eficienta maxima in Romania! Lovitura de milioane pe care Steaua a reusit-o in 2014

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Noiembrie 2014, 12:43
Data actualizarii: Marti 11 Noiembrie 2014, 12:47

Steaua a reusit sa dea lovitura cu atacantii in 2014!

Investitie ZERO pentru doi jucatori care marcheaza la foc automat! In mod normal, Keseru era un atacant de 2 milioane de euro, iar Rusescu de 2 milioane.

Contra unei sume totale de 450 de mii de euro, Steaua ii foloseste in acest sezon. In iarna, Keseru a venit gratis si in acest sezon are deja 19 goluri in toate competitiile.

In tot anul 2014, Keseru a ajuns la 28 de goluri si mai are mai are la dispozitie o luna pentru a depasi 30! Rusescu a stralucit in Europa League, unde este golgeterul fazei grupelor cu 5 reusite.

Imprumutul de la Sevilla ii prieste. Singura greseala a stelistilor a fost ca nu au reusit sa-l aduca inaintea dublei de 17 milioane cu Ludogorets.

Cu Rusescu si Keseru, Steaua ar fi avut mai multe sanse.

Revitalizarea din Ghencea a lui Keseru este un plus evident si pentru nationala. In conditiile in care Marica este in carje, Keseru este principala gura de tun vineri cu Irlanda de Nord intr-un meci foarte important pentru nationala.

Si apropo de nationala, salvarea lui Chiriches vine din Italia. Jurnalistul specializat in transferuri Gianluca Di Marzio anunta ca Juventus il vrea pe Chiriches chiar in aceasta iarna.

Din Anglia vine si o alta varianta. Arsenal are pregatite 11 milioane de euro pentru un transferul lui Chiriches de la rivala Tottenham.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!