Marti 06 Martie 2018, 14:17

Dezvaluiri dupa 4 ani! Ce s-a intamplat cu o seara inainte de alegerile FRF: "Totul era aranjat, au venit si m-au anuntat cine trebuie sa fie presedinte!"

Dumitru Dragomir a povestit cum i-ar fi dat o mana de ajutor lui Razvan Burleanu in 2014 la alegerile pentru sefia Federatiei.

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

Dragomir spune ca rezultatul alegerilor era decis inainte ca votantii sa isi exprime optiunile.

Gheorghe Chivorchian, candidat in 2014, si ulterior secretar general FRF, a mers la hotelul lui Dumitru Dragomir pentru a-l informa ca Razvan Burleanu trebuie sa castige alegerile.

"A venit Chivorchian, care e finul meu. A venit cu el la hotel si mi-a spus <<Nasule, da-ne si noua o mana de ajutor, uite, vrem sa iasa Burleanu>> Si l-am intrebat, bai, esti nebun, pai pe ce se bazeaza?"

"Chivorchian mi-a zis ca se bazeaza pe o forta care ne depaseste pe toti, el va fi presedinte."

"Si am zis bine, hai sa il ajut."

"Eu as fi mers cu Marcel Puscas, dar a venit finul meu Chivorchian si mi-a spus sa nu mai incerc nimic, pentru ca "serviciile" il pun pe Burleanu."

"Am zis ca nu pot sa fiu eu contra, sa ma pun in bataia vantului. Dupa arestarea lui Gica Popescu au venit la mine."

"In seara dinaintea alegerilor, la 9 seara s-a intamplat asta", a dezvaluit Dumitru Dragomir la Ora exacta in sport (PRO X).Iohannis, despre o eventuală OUG: Mare grijă, societatea civilă trebuie să stea în alertă. Să protestăm