Dan Petrescu CFR Cluj Echipa Nationala Nationala

Detaliul care confirmă că vom avea un nou antrenor pe banca naționalei zilele acestea: „Eu cred că va semna!”

Postul de selecționer al României, liber după plecarea lui Mirel Rădoi.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2021, 08:40
Data actualizarii: Luni 20 Decembrie 2021, 08:56

Ilie Dumitrescu este convis că Dan Petrescu va fi numit pe banca tehnică a naționalei în cursul acestor zile. Fostul internațional român consideră că ar fi fost o eroare majoră din partea FRF să nu se fi asigurat până la această oră că Petrescu va prelua naționala.

„Eu nu cred că la nivelul ăsta, când ai avut o discuție cu președintele FRF, îi zici lasă-mă să mă gândesc. Mie mi s-a părut că a procedat foarte corect, să termine meciurile astea. Dar eu cred că s-a pronunțat pozitiv. Nici Federația nu putea să aștepte. Eu cred că va semna la echipa națională, dar n-am vorbit cu Petrescu”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Petrescu anunță că zilele acestea va lua o decizie

Petrescu spune că nu a luat încă decizia și urmează să aibă o întâlnire cu patronul Neluțu Varga, un anunț în privința echipei naționale urmând să fie făcut în cel mult două zile.

„Astăzi n-aș vrea să vorbesc despre acest subiect. Mâine trebuie să mă întâlnesc cu patronul echipei. Mâine sau poimâine veți afla mai multe. Nu am luat încă o decizie. Vreau să mă întâlnesc mâine cu patronul și să vedem care este situația în continuare”, a declarat Dan Petrescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!