Destinul fabulos al lui Pintilii, jucatorul platit in OUA care "isi lipea tenesii cu linoleum", acum titular cu Franta la Euro

Destinul fabulos al lui Pintilii, jucatorul platit in OUA care "isi lipea tenesii cu linoleum", acum titular cu Franta la Euro

Toata Romania vede Romania - UEFA EURO 2016 se vede in DIRECT la ProTV

Ajuns la 31 de ani, Mihai Pintilii isi traieste unul dintre cele mai importante momente din cairera la echipa nationala.

"Doru", cum il alinta familia, vine dintr-o familie fara posibilitati financiare importante, asa ca debutul in fotbal a fost marcat de momente mai putin fericite.

S-a nascut cand familia lui s-a mutat intr-un bloc in satul Dancu, judetul Iasi. Tatal sau povesteste ca evita sa se uite la meciurile in care joaca Mihai, pentru ca ii e mila sa-l vada accidentat, sa nu pateasca ceva.

"Cum tenesii se rupeau, isi decupa linoleum si isi facea singur talpici, ca sa mai poata juca. Din ultimii bani pe care ii aveam, ii cumparam lui tenesi noi", isi aminteste Gheorghe Pintilii, citat de 7est.ro.

Pintilii si-a inceput junioratul la 'Noua Generatie Iasi', dupa ce a fost refuzat la un trial pentru Poli Iasi. Apoi a jucat la Viitorul Harlau, echipa patronata de primarul localitate.

Numai ca in ziua in care acesta a murit, Primaria a ales un mod inedit ca sa-i plateasca pe jucatorii din echipa.

"L-au platit in oua, Mihai a venit acasa cu trei cofraje", spune tatal sau.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul de vaccinare este în plină desfășurare în Capitală. Unde vom putea face rapelul
BRAT
Modifică setările cookies