Nationala

Denis Zmeu a lucrat în Armenia și știe cum poate fi stopat magicianul oaspeților, Mkhitaryan

România - Armenia e azi, de la 21:45, LIVE pe Pro TV și VOYO,

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 12:44
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 12:51

România întâlnește Armenia azi, de la 21:45, pe stadionul Ghencea din București, într-o partidă contând pentru Grupa J a preliminariilor Campionatului Mondial din Qatar (2022). Confruntarea e transmisă în direct de Pro TV și Voyo, dar și în format LIVE BLOG pe www.sport.ro.

Denis Zmeu a făcut parte dintr-o generație de top a lui Adrian Porumboiu

În privința fotbalului din Armenia o voce autorizată este fostul jucător al formației FC Vaslui, Denis Zmeu. Fostul mijlocaș din Republica Moldova ocupă în prezent funcția de preparator fizic la formația Akron Togliatti, locul 10 din eșalonul secund al Rusiei, însă a lucrat în Armenia. 

Component al unei echipe de top în România, cu fotbaliști precum Adailton, Wesley sau Sânmărtean, Denis Zmeu și-a întreținut pasiunea pentru fotbal și după retragere, dar și-a canalizat energia către partea fizică. Astfel, el s-a specializat și a devenit preparator fizic la două formații din prima ligă, Ararat-Armenia și FC Noah.

Denis Zmeu: "Caparros știe să creeze o atmosferă la echipă, să facă o familie unită"

Zmeu a vorbit azi cu digisport.ro despre partida România - Armenia și lasă de înțeles că starul oaspeților, Mkhitaryan, poate fi anihilat. 

"Știu doar că armenii se bazează foarte mult pe factorul psihologic. Caparros știe să creeze o atmosferă la echipă, să facă o familie unită. Toți jucătorii vorbesc la superlativ despre el și vin cu cea mai mare plăcere la națională, ceea ce în alte țări nu se mai întâmplă din cauza rezultatelor sau a antrenorului, care nu știe să creeze această atmosferă.

Nu poți să spui că Armenia are mari talente ale fotbalului mondial, dar uite, dacă se creează toate condițiile pentru performanță, rezultatele apar. Exact asta a făcut Caparros și toată Armenia este încântată de ceea ce a reușit până acum la cârma naționalei.

"Mkhitaryan e un jucător bun, dar nu poți să spui că e Messi"

Mkhitaryan e un jucător bun, dar nu poți să spui că e Messi. Dacă se va juca aproape de el, se va juca agresiv, nu văd cum ar putea să ia punct sau puncte Armenia. România este la mâna ei și trebuie să joace curajos pe faza de atac, asta este cel mai important. Nu neapărat cu mingea, ci și când nu o au", a declarat Denis Zmeu, într-un interviu pentru digisport.ro.

Programul României în Grupa J

România - Armenia (luni, 21:45, PRO TV)

România - Islanda (11 noiembrie, 21:45, PRO TV)

Liechtenstein - România (14 noiembrie, 19:00, PRO TV)

Clasamentul Grupei J

1. Germania 18p

2. Macedonia de Nord 12p

3. Armenia 12p

4. România 10p

5. Islanda 5p

6. Liechtenstein 1p

 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies