gunnarsson Islanda Romania Nationala

De el trebuie sa-i fie FRICA Romaniei! Gunnarsson i-a convins pe toti ca Islanda e favorita! Jurnalistii din tara au scris: "Daca vrea il convinge si pe Kim Jong-Un sa-si dea demisia"

Islanda - Romania va fi in direct pe PRO TV si SPORT.RO, astazi, de la ora 21.45.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Octombrie 2020, 15:09
Data actualizarii: Joi 08 Octombrie 2020, 15:31

Aron Gunnarsson (31 de ani) este capitanul Islandei, iar la conferinta de presa de dinaintea meciului i-a surprins pe toti cu entuziasmul si devotamentul sau. Jucatorul a declarat faptul ca islandezii sunt favoriti in acest meci si ca va avea un copil, dar acest fapt nu-l va distrage de la meciul de baraj. 

"A fost un moment dificil sa-mi parasesc familia acum, cand avem un nou memebru. Heimir (islandezul care antreneaza echipa la care joaca Gunnarsson, Al-Arabi) si sotia lui stau aproape de casa noastra, asa ca sotia mea poate sa apeleze oricand la ei. Acum vreau sa fiu concentrat pe acest meci", a spus Aron Gunnarsson.

  • De el trebuie sa-i fie FRICA Romaniei! Gunnarsson i-a convins pe toti ca Islanda e favorita! Jurnalistii din tara au scris: Daca vrea il convinge si pe Kim Jong-Un sa-si dea demisia

Jurnalistul Bjarni Helgason a ramas impresionat de increderea pe care Gunnarson si este sigur de faptul ca acesta o va conduce pe Islanda la al treilea turneu final consecutiv. 

"Dupa ce am fost la conferinta de presa sustinuta de Aron Gunnarsson, pot spune ca sunt foarte optimist. Nu doar ca este nascut invingator, dar el este si plin de incredere. Daca vrea il convinge si pe Kim Jong-Un sa-si dea demisia"

"M-a convins dupa conferinta de presa si acum am incredere ca putem sa ne calificam la cel de-al treilea turneu final consecutiv", a declarat jurnalistul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies