Daum a stabilit programul. Nationala intra in cantonament cu o saptamana inainte de meciul cu Muntenegru de pe 4 septembrie

Daum a stabilit programul. Nationala intra in cantonament cu o saptamana inainte de meciul cu Muntenegru de pe 4 septembrie

Noul selectioner al Romaniei a inspectat centrul de la Mogosoaia.

Numit joi in functia de selectioner al reprezentativei Romaniei, Christoph Daum a inspectat duminica Centrul National de Fotbal Mogosoaia, locul unde tricolorii vor pregati campania de calificare la Campionatul Mondial.

Antrenorul german a verificat terenurile de antrenament si facilitatile oferite de hotelul din cadrul complexului aflat in Mogosoaia. in urma acestei vizite in care l-a avut alaturi pe noul membru al staff-ului sau, antrenorul secund Rudi Verkempinck, Christoph Daum va pune la punct planul pentru primul cantonament al tricolorilor.

Acestia se vor reuni pe 29 august pentru a pregati jocul cu Muntenegru, din 4 septembrie, din preliminariile Campionatului Mondial 2018. Partida se va disputa pe Cluj Arena.

Noul antrenor al echipei nationale s-a deplasat apoi si la Centrul National de Fotbal Buftea, unde a putut vedea conditiile pe care le au la dispozitie nationalele de tineret si juniori ale Romaniei.

Sursa: FRF

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 iunie: 69 de cazuri noi și 9 decese
BRAT
Modifică setările cookies