EXCLUSIV Daniel Pancu e sincer înainte de EURO 2024

EURO 2024 Daniel Pancu Superliga Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 15:30
Data actualizarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 15:29

Naționala României s-a calificat la Campionatul European din Germania după ce a încheiat pe primul loc Grupa I a preliminariilor.

Selecționata lui Edward Iordănescu va face parte la EURO 2024 din Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și Ucraina, care a obținut accederea după ce le-a învins la baraj pe pe Bosnia & Herțegovina și Islanda.

  • Campionatul European din Germania va fi transmis la vară de PRO TV, Pro Arena și VOYO

Daniel Pancu e sincer înainte de EURO 2024

Daniel Pancu, selecționerul României U21, a vorbit despre calificarea României în grupe la EURO 2024 și a menționat că el crede într-o eventuală accedere a reprezentativei în faza următoare a competiției.

”Un turneu final înseamnă că cele mai bune echipe din Europa s-au calificat acolo. E grupă de turneu final, se pot întâmpla multe, depinde mult de starea de spirit de la momentul respectiv, de forma jucătorilor. Cu toții ne dorim să mergem mai departe, să ieșim din grupă, lucru pe care eu îl cred posibil”, a spus Daniel Pancu într-un interviu pentru PRO TV și Sport.ro.

În luna martie, selecționata lui Edward Iordănescu a disputat două jocuri de pregătire: vs. Columbia, la Madrid, încheiat 2-3, și vs. Irlanda de Nord, la București, încheiat 1-1.

În iunie, înainte de debutul la EURO 2024, România le va întâlni pe Bulgaria (marți, 4 iunie) și pe Liechtenstein (vineri, 7 iunie). Orele exacte încă nu au fost comunicate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!