Nationala

'Daca nu ma faceam fotbalist, probabil acum eram in Franta si faceam portrete!" :)) Ce spune Bicfalvi inaintea debutului in preliminariile Mondialului

Eric Bicfalvi nu mai vrea sa vada meciurile Romaniei din fata TV-ului. E onorat ca Daum l-a chemat in lotul national pentru actiunea 'Muntenegru'.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 31 August 2016, 16:11
Data actualizarii: Miercuri 31 August 2016, 16:15

Bicfalvi spune ca a trait la intensitate maxima meciurile Romaniei de la Euro si crede ca ar fi putut ajunge si el in Franta. Numai daca nu s-ar fi facut fotbalist, insa. :) Bicfalvi ar fi putut sa-si urmeze celalalt talent, pictura, si sa faca portrete la Paris.

"Sunt mandru ca sunt in lotul Romaniei. Sa vin la nationala e o placere foarte mare. Am trait Euro ca un suporter nebun, l-am imbracat si pe baiatul meu mic in echipamentul nationalei. E un nou inceput, trebuie sa mergem spre viitor, nu sa ne uitam in trecut. Am trait intens meciurile din Franta. Avem nevoie de suporteri, speram sa ne incurajeze pentru ca e mare nevoie de ei.

La ultimul Mondial eram un pustan care se juca in curtea scolii, luam cartonase cu fotbalistii si ma jucam cu prietenii. Cand eram mic, imi placeau Zidane, Del Piero si Totti. Daca nu ma faceam fotbalist, probabil faceam facultatea de arta si pictam, eram in Franta si faceam portrete", a spus Bicfalvi pentru site-ul FRF.

CITESTE SI

Modifică setările cookies