"Daca Franta nu il vrea pe Benzema, sa ni-l dea noua!" Dezvaluirile lui Anghel Iordanescu intr-un interviu pentru World Soccer

"Daca Franta nu il vrea pe Benzema, sa ni-l dea noua!" Dezvaluirile lui Anghel Iordanescu intr-un interviu pentru World Soccer

"Toata Romania vede Romania" - UEFA EURO 2016 se vede in DIRECT la ProTV

Anghel Iordanescu vorbeste intr-un interviu acordat in World Soccer si realizat de jurnalistul Emanuel Rosu despre sansele Romaniei la acest Euro, principala arma a nationalei noastre si jucatorul Frantei pe care l-ar vrea in atacul nostru:

"Trebuie sa ne mandrim cu acest moment si sa ne bucuram de fiecare minut aici. Este o reusita uriasa pentru fotbalul nostru. Nu va fi o grupa usoara."

"Cand te intalnesti cu o echipa care poate fi campioana mondiala, nu poti spune ca e o grupa usoara. Meciul contra Albaniei trebuie luat in serios. Vrem sa ieism din grupa"

"Avem o echipa disciplinata tactic si ne bazam pe forta grupului si dorinta uriasa de a face ceva important. Daca avem slabiciuni, sa le descopere adversarii"

"Absenta lui Benzema nici nu ma bucura si nici nu ma intristeaza. Dar nu plang pentru francezi. Deschamps are patru variante inspaimantatoare din care sa aleaga in Franta."

"Daca Franta nu il vrea pe Benzema, sa ni-l dea noua. Normal, daca si Karim e de acord :)"

"Acum echipa este vedeta. Puterea noastra sta in disciplina tactica", a declarat Iordanescu pentru World Soccer.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies