"Cu lotul asta am calificat nationala la EURO. E timpul ca FRF sa se gandeasca la Hagi, iar el sa accepte provocarea". EXCLUSIV | Reactia lui Anghel Iordanescu

Anghel Iordanescu a vorbit in aceasta dimineata la Pro•X despre ratarea calificarii Romaniei la Mondial. Acesta spune ca Daum da in continuare impresia ca nu cunoaste fotbalistii romani si ca Hagi ar fi cea mai buna alegere de inlocuitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Septembrie 2017, 12:11
Data actualizarii: Marti 05 Septembrie 2017, 12:15

"Cu acelasi lot noi am reusit sa ne calificam. Au aparut noi jucatori la echipa nationala acum. Nu stiu si nu m-as aventura sa fac o comparatie intre cei care au plecat si cei care au venit, dar repet, eu cred in baietii nostri si cred ca puteau sa se califice. Cred ca puteau sa arate mai mult decat au aratat.

Nu vreau sa comentez chestiuni de selectie. Avem un selectioner, el face strategia, el gandeste modul in care abordeaza jocul. Evident, poate la o dubla cum a fost cea cu Armenia si Muntenegru, trebuia sa aiba pe banca cel putin doi sau trei atacanti veritabili. Este totusi optiunea domnului Daum si nu vreau sa o comentez.

Eu nu ies la atac, cum zic unii, eu zic unele lucruri pe care le observ. Eu nu cer demisia nimanui, apreciez pozitia presedintelui Federatiei Romane de Fotbal care a spus ca va discuta situatia domnului Daum. Toate aceste lucruri tin de Comitetul Executiv, de Federatia Romana de Fotbal.

Am avut senzatia, s-ar putea sa fie doar parerea mea, ca domnul Daum nu cunoaste potentialul jucatorilor nostri. Si aseara, distributia pe posturi a jucatorilor, nu a fost cea mai buna. Ma refer la pozitia jucatorilor in teren.

Echipa nationala putea sa se califice la Mondial daca avea pe banca un antrenor roman, un antrenor care sa cunoasca specificul fotbalului nostru si caracteristicile jucatorilor romani.

Sincer, cred ca Federatia trebuie sa se gandeasca mai mult la Hagi. El a dovedit, a demonstrat la Viitorul prin faptul ca a castigat titlul cu o echipa noua.

Eu nu cred ca exista si nu ar avea de ce sa existe un conflict intre Generatia de Aur si Razvan Burleanu.

Este momentul pentru Hagi sa revina si ar trebui sa accepte aceasta provocare. Daca nu vrea, e treaba lui, poate veni alt antrenor chiar din Generatia de Aur. Dan Petrescu este un nume care imi vine la indemana"
, a spus Anghel Iordanescu la Pro•X

CITESTE SI
Modifică setările cookies