Cosmin Contra le-a dat din nou replica celor care-l dau pe Hagi favorit sa preia nationala! "M-au informat!" Ce spune selectionerul despre FRF

Cosmin Contra le-a dat din nou replica celor care-l dau pe Hagi favorit sa preia nationala! "M-au informat!" Ce spune selectionerul despre FRF

Au existat informatii potrivit carora Gica Hagi i-ar lua locul pe banca nationalei lui Cosmin Contra. 

Cosmin Contra a vorbit despre posibilitatea inlocuirii sale de catre Gheorghe Hagi pe banca nationalei Romaniei. 

Actualul selectioner a spus ca a aflat de acest lucru, dar ca nu e interesat de cancan-uri. Mai mult, Contra a declarat ca simte ca Federatia ii ofera toata increderea.

"M-a informat cineva. N-am simtit nimic, sunt concentrat pe ce fac acum la echipa nationala, asa ca nu sunt interesat de cancan-uri. Vreau sa termin cat mai bine Nations League. Noi antrenorii suntem mereu in aceasta postura. Obiectivul meu este calificarea la EURO! Nu mi-am simtit postul amenintat. Am simtit cea mai mare incredere din partea conducerii FRF, asa ca nu ma intereseaza nimic", a spus Contra la conferinta de presa dinaintea meciului cu Lituania. 

Totusi, la inceputul saptamanii, selectionerul spunea ca Hagi este cel mai indreptatit sa vina la nationala. 

"Orice antrenor e indreptatit sa vina la echipa nationala, mai ales Gica Hagi", spunea Cosmin Contra in urma cu cateva zile. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies