"Constructorul de la National Arena sa se duca la puscarie!" Probleme grave la arena de 234 mil €: "Putem sa murim ca sobolanii"

Autor: Sport.ro
Luni 28 Septembrie 2015, 14:36

	"Constructorul de la National Arena sa se duca la puscarie!" Probleme grave la arena de 234 mil €: "Putem sa murim ca sobolanii"

Imaginile incredibile surprinse aseara la meciul dintre Steaua si Voluntari, cand acoperisul Arenei Nationale a cedat la o ploaie banala, readuc in discutie erorile grave de constructie ale stadionului pentru care s-au platit 234 de milioane de euro.

Inelul 3 de pe National Arena s-a transformat aseara intr-o adevarata cascada, dupa ce acoperisul a cedat, iar apa a inundat mai multe sectoare din stadion.

Imaginile jenante readuc in discutie erorile grave care fac ca stadionul sa ramana o pierdere continua pentru bugetul primariei. Din cauza problemelor de constructie, National Arena nu mai poate gazdui evenimente de aploare, precum concerte sau festivaluri de muzica, atat de populare pe marile arene ale lumii.

"Constructorul ar trebui tras la raspundere imediat, sa mearga la puscarie. Stadionul are cateva mari probleme. Una dintre cele mai mari este faptul ca nu exista o scara la subsol, iar daca se intampla un incendiu, daca ia o masina foc, mor toti ca sobolanii in parcare."

"E posibil ca un stadion de talia acestuia sa nu aiba scari de iesire de la subsol, catre etajul unu si etajul doi?!"

"In parcarea subterana sunt sute de masini, e de ajuns sa ia foc una si mor toti ca sobolanii sub case."

"Constructorii au fost total inconstienti. Pentru asta ar trebui trasi la raspundere. Nu e vina primarului, ca nu se pricepe el la constructii", a spus Dumitru Dragomir pentru www.sport.ro.

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies