Chivu, singurul roman cu Champions League in palmares! Cifrele care l-au dus pe primul loc in ISTORIA nationalei! Vezi golul MAGIC dat cu Anglia la Euro 2000

Autor: Sport.ro
Vineri 31 Ianuarie 2014, 20:55

	Chivu, singurul roman cu Champions League in palmares! Cifrele care l-au dus pe primul loc in ISTORIA nationalei! Vezi golul MAGIC dat cu Anglia la Euro 2000

Cristian Chivu a decis sa isi incheie cariera de fotbalist, la doar 33 de ani! Fostul capitan al nationalei este singurul roman cu Champions League (actualul format) in palmares.

La 33 de ani, Cristi Chivu se retrage de la Inter, dupa 2 ani in care a stat mai mult accidentat decat pe teren.

Presa din Italia scrie ca Inter planuieste achizitionarea unor jucatori importanti din vara viitoare iar soarta lui Chivu e pecetluita, mai ales ca fostul capitan al nationalei are un salariu foarte mare.

Chivu a suferit o noua interventie chirurgicala, cea de-a 14-a a carierei si a decis sa se retraga. Fostul capitan are un post asigurat in staff-ul lui Gica Popescu in cazul in care acesta va deveni presedintele Federatiei.

CEL MAI TANAR CAPITAN CARE SE RETRAGE

La 30 de ani, Chivu este cel mai tanar capitan care se retrage de la nationala Romaniei si i-a devansat pe Hagi, Lucescu, Dinu sau Boloni. Acesta a spus adio nationalei in 2011.

Hagi s-a retras la 35 de ani, Stefanescu la 34 de ani, Dinu la 32 de ani, Boloni la 35 si Mircea Lucescu la 33.

Chivu a debutat la nationala Romaniei in 1999, iar prima lovitura pe care a dat-o cu adevarat a fost cu Anglia la Euro, cand a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale turneului:

AJUNGE LA CONDUCEREA FOTBALULUI ROMANESC?

Gica Popescu si-a prezentat candidatura pentru alegerile din 2014 pentru sefia Federatiei. Gica Hagi, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea si Cristi Chivu sunt numele uriase din fotbalul romanesc ce s-au alaturat deja echipei lui Popescu.

Helmuth Duckadam a laudat demersul lui Popescu si a declarat ca il vede pe Chivu sef la LPF in viitorul apropiat.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies