Vlad Chiriches Echipa Nationala Sassuolo Serie A Nationala

Chiricheș, desemnat ”dezamăgirea sezonului”! O zic italienii: ”Dezastruos, prea multe gafe”

Ziariștii din Peninsulă l-au taxat pe căpitanul naționalei României pentru prestațiile sale de la Sassuolo.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Mai 2022, 14:06
Data actualizarii: Miercuri 25 Mai 2022, 15:31

Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei României, este considerat de ziariștii din Italia drept ”dezamăgirea sezonului” la Sassuolo, echipă care a terminat pe locul 11 în Serie A.

Dacă Domenico Berardi și Hamed Junior Traore au fost desemnați de Tuttomercatoweb MVP și, respectiv, revelația sezonului la Sassuolo, ”tricolorul” a fost taxat pentru prestațiile sale.

Tuttomercatoweb despre Chiricheș: ”A alternat între prestații bune și proaste. Un amestec <<letal>>”

”Vlad Chiricheș este deziluzia. Pas înapoi pentru fundașul român. Experiența sa a fost decisivă în multe ocazii, dar greșelile încep să devină un pic prea multe. Valoros, dar și dezastruos, Vlad a alternat între prestații bune și proaste. Un amestec <<letal>>, deoarece a demonstrat că poate face mult mai mult decât atât”, și-a explicat opțiunea Antonio Parrotto (Tuttomercatoweb și Sassuolo News).

”Vlad Chiricheș este dezamăgirea sezonului. De la un apărător cu experiența sa este legitim să ne așteptăm la altfel de performanțe. Prea multe gafe plătite scump”, a scris și Stefano Aravecchia (Gazzetta di Modena) în cadrul ”retrospectivei” sezonului inițiate de Tuttomercatoweb.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!