Chiricheș admite că s-a gândit la retragere. Ce spune despre umilința cu Muntenegru și ce urmează pentru căpitanul României

Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Iunie 2022, 23:50
Data actualizarii: Miercuri 15 Iunie 2022, 00:00

România - Muntenegru 0-3, într-un meci disputat pe Giulești, din etapa a patra din Nations League. 

  • Naţionala de fotbal a României a fost învinsă fără drept de apel de selecţionata Muntenegrului cu scorul de 3-0 (1-0), marţi seara, pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Capitală, într-un meci din Grupa a 3-a a Ligii B din Liga Naţiunilor.
  • Vlad Chiricheș a tras concluziile la final și a recunoscut că s-a gândit la retragerea din națională. Totodată, fundașul central a spus că se va liniști în vacanță, iar apoi va lua o decizie. 

"E un moment trist pentru echipa națională, am făcut un joc slab, e un moment greu... Ne pare rău că n-am reușit să facem mai mult să ne ridicăm la așteptările tuturor.

Îmi pare rău că n-am reușit să facem mai mult în seara asta. În momentul de față, cifrele spun totul. E clar că nu suntem într-un moment bun și e important să ridicăm privirea din pământ, să mergem la echipele de club, să jucăm meci de meci și să revenim cu determinare la națională și să aducem rezultate.

E un moment greu, sperăm ca în viitor să venim cu mai multă determinare, să lăsăm vorba și să trecem la fapte. Sunt dezamăgit de perioada asta, sper cu vacanța să-mi liniștesc un pic și gândurile, să mă întorc la echipa de club bine și să revin cu determinare... Și să mă întorc în națională să câștigăm.

(n.r.: Te-ai gândit la retragere?) Sunt momente dificile, uneori ai și gânduri mai negre, important e să merg în vacanță.. După primul meci mi-a fost înjurată familia, copii, accept orice despre mine, dar de familia mea să nu se lege nimeni. 

E un moment rușinos, clar că mi-e rușine de rezultatele care s-au obținut", a declarat Chiricheș, la Prima Sport.

  • În celălalt meci al grupei, Bosnia a învins Finlanda, scor 3-2. În clasament, România ocupă ultimul loc, cu doar 3 puncte, lider fiind Bosnia, cu 8 puncte, urmată de Muntenegru cu 7 puncte,  şi Finlanda, cu 4 puncte.
  • În septembrie, România va evolua contra Finlandei, la 23 septembrie, şi cu Bosnia-Herţegovina, în 26 septembrie.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!