Cea mai DURA reactie dupa victoria Romaniei cu Irlanda de Nord! "Asta e o nesimtire!" Ce gest a uimit:

Cea mai DURA reactie dupa victoria Romaniei cu Irlanda de Nord! "Asta e o nesimtire!" Ce gest a uimit:

Mircea Sandu a lansat un nou atac pentru Razvan Burleanu, dupa luni de zile de cand cei doi sunt in conflict.

Sandu a atacat conducerea FRF de acum, spunand ca nu a primit invitatie pentru meciul cu Irlanda de Nord. Ca fost international, Sandu avea o invitatie, insa despre care a aflat din presa, nefiind instiintat oficial.

"N-am fost la meci. Cred ca minimum bun simt te obliga sa dai telefon... Eu cand am ajuns prima data la nationala aveam 18 ani si jumatate. In 1972, in primavara, am fost cu Cornel Dinu, cu Mircea Lucescu, cu Rica Raducanu.

Nici nu ridicam ochii din pamant. S-a ajuns in Comisia Tehnica a FRF sa fie oameni care nu au legatura cu fotbalul, ziaristi. Nu se poate fara scoala sa conduci acolo unde au fost Angelo Niculescu, Ienei, Lucescu. Eu nu am primit nicio invitatie. La 30 de ani, daca ai bunul simt... Asa cum m-au sunat consilieri ai cabinetului ca sa se convinga ca eu sustin un proiect, atunci putea sa ma sune.

Primesc toata onoarea, eram al doilea langa Platini... Cornel Dinu trebuie sunat... Asa e corect ca presedinte. Nu ce am citit ca am o invitatie ca fost international, asta e o nesimtire", a spus Mircea Sandu pentru Dolce.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies