Ce spune fostul sef al FRF despre cadoul de 5000 € pe luna pe care il va primi Sandu: "O propunere nascuta dintr-un cap bolnav!" Sandu, SOC: "Accept banii" :)

Autor: Sport.ro
Marti 14 Ianuarie 2014, 08:25

	Ce spune fostul sef al FRF despre cadoul de 5000 € pe luna pe care il va primi Sandu: "O propunere nascuta dintr-un cap bolnav!" Sandu, SOC: "Accept banii" :)

► Incendiu la Manchester: Panti, stinge focul! City - Blackburn, miercuri 22:10, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Mircea Pascu, fostul presedinte al FRF inainte de mandatul lui Mircea Sandu, spune ca renta viagera pe care urmeaza sa o primeasca Sandu, de 5000 de euro pe luna, este aberanta.

"E prima data cand aud despre asa ceva. O propunere nascuta dintr-un cap bolnav!"

"Eu, dupa 42 de ani, din care 20 de ani am fost presedinte in Divizia A, 10 ani in federatie, 28-29 de ani in UEFA, iar in FIFA aproape 10 ani, am putin peste 300 de euro pensie, iar unul ca Mircea Sandu vorbeste de o renta viagera de 5.000 de euro?!", a spus Mircea Pascu la Sport Total FM.

Mircea Sandu nu considera nimic anormal in gestul de marinimie pe care urmeaza sa-l faca membrii Comitetului Executiv.

"Daca e o decizie a Comitetului Executiv, accept! Dupa 50 de ani de munca, cred ca acest om merita! M-as bucura sa se decida sa iau o renta viagera toata viata!", a declarat Sandu pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

Decizia va fi luata in cadrul Adunarii Generale de pe 5 martie, ziua care va fi ales si noul presedinte al FRF.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies