Ce lovitura pentru Nicusor Stanciu: "N-o sa mai faca niciodata parte din lot, am luat hotararea asta si punct!"

Ce lovitura pentru Nicusor Stanciu: "N-o sa mai faca niciodata parte din lot, am luat hotararea asta si punct!"

► HIGH, Olanda! Meciul care decide titlu se vede la Sport.ro! Duminica, 15.30: Ajax - Twente!

Nicusor Stanciu, unul dintre cei mai promitatori jucatori din fotbalul romanesc, nu va mai fi convocat niciodata la nationala de tineret, a anuntat antrenorul Bogdan Stelea.

Fostul portar al Generatiei de Aur spune ca atitudinea lui Stanciu, dar si 'climatul de la Steaua', l-au facut sa ia aceasta decizie.

"Am mai explicat, o mai spun inca o data. Nivelul lui de la Steaua e unul foarte bun, dar nu are aceeasi determinare si atunci cand vine la echipa nationala. Am luat hotarirea sa nu-l mai convoc si punct."

"Nici macar n-am mai avut un dialog cu el si am si un motiv clar si anume ca am observat o atitudine reticenta a celor de la Steaua fata de echipa nationala de tineret."

"Mi-am dat seama ca Stanciu activeaza intr-un climat unde nu i se transmite ceea ce ar fi normal sa i se transmita pentru a veni motivat si cu inima deschisa la nationala.
"

"Si atunci, daca tu nu esti motivat sa vii aici si eu pot sa inteleg chestia asta, atunci de ce sa te mai chem? Nu e nici un fel de problema, dar nu te mai convoc", a declarat Bogdan Stelea la DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies