Nationala

Ce a declarat Boloni despre ofertele de la FRF și Monaco și ce s-a întâmplat între timp

Antrenorul de origine maghiară a mai condus naționala României în perioada 2000-2001 și echipa din Ligue 1 în 2006.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 08:19
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 08:36

Considerat unul dintre candidații cu cele mai mari șanse la postul de selecționer al României, Laszlo Boloni (68 de ani) a vorbit pentru presa maghiară despre ofertele pe care le-a avut în ultimele zile.

După ce discutase cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță și declarase pentru știrile PRO TV că așteaptă ”încă ceva”, sport.ro a aflat că antrenorul român s-a aflat pe lista magnatului rus Dmitry Rybolovlev cu posibilii înlocuitori ai lui Niko Kovac, demis de la AS Monaco.

Boloni: ”Ar fi o greșeală să pun carul înaintea boilor”

Contactat de NemzetiSport, Boloni a comentat cu umor: ”Ar fi o greșeală să pun carul înaintea boilor. Să lăsăm lucrurile așa, să vorbim când va fi momentul potrivit. 

O parte din sarcina presei este să speculeze, dar pe mine mă interesează doar faptele”.

Laszlo Boloni a mai antrenat naționala României în perioada 2000-2001 și AS Monaco între iulie și octombrie 2006. 

AS Monaco și-a ales aseară antrenorul, Boloni vine în București

La clubul monegasc cu siguranță nu va mai ajunge în acest sezon, pentru că Rybolovlev l-a ales aseară ca antrenor pe Philippe Clement (47 de ani).

Fostul internațional belgian a câștigat ca tehnician titlul în Jupiler League în ultimele trei sezoane: cu Genk în 2019 și cu Club Brugge în 2020 și 2021.

În aceste condiții, Boloni este așteptat să ajungă zilele următoare la București pentru negocierile finale cu conducerea Federației Române de Fotbal.

Modifică setările cookies