"Cat timp e Popescu acolo, eu nu merg la meciurile nationalei! Nici cand joaca fiul meu! Sufar si eu cum sufera si el!"

'Eu colaborez cu nationala 24 din 24! Dau 53 de jucatori la nationala", spune Hagi despre actuala relatie pe care o are cu prima reprezentativa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Septembrie 2014, 15:14
Data actualizarii: Luni 15 Septembrie 2014, 15:16

Daca in Liga I Viitorul se bate la retrogradare, la nationala Academia Hagi e campioana selectiilor la juniori. Hagi da 53 de jucatori la echipele nationale ale Romaniei, dar refuza sa mearga pe stadion, atata timp cat Gica Popescu va fi in puscarie. Hagi nu merge sa vada nici macar meciurile lui Ianis de la nationala Romaniei:

"E o intrebare care ma oboseste. Nu ca ma deranjeaza. Atata timp cat Popescu e acolo, eu nu merg la echipa nationala, pentru ca il respect atat de tare pe Popescu. Iubesc atat de tare nationala Romaniei, nationalele, dar nu ma duc nici cand joca fiul meu, pentru ca Popescu e acolo. Punct. E un coleg, un sef de generatie, care a adus ce a adus Romaniei si cu asta am fost clar."

"Nu am nimic cu nimeni, nu ma uit la celalalt, vorbesc despre mine. Sufar si eu cum sufera si el. Colaborez 24/24 cu nationala, dau 53 de jucatori la nationala, toate costurile sunt ale noastre, nu deconteaza nimic, si operatiile le platim noi. Mai mult ca mine nu cred ca sustine nimeni in momentul de fata.", a declarat Hagi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!