Nationala

"Castigam cu Ungaria si suntem calificati la Euro!" Cel mai optimist verdict dupa victoria din Grecia! De ce nu vom avea emotii

Romania spera cu sanse reale la calificarea la un nou turneu final dupa ce le-am ratat pe ultimele 3

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Septembrie 2014, 20:00
Data actualizarii: Luni 08 Septembrie 2014, 19:57

Romania a castigat cu 1-0 in Grecia in urma golului lui Ciprian Marica si suntem la un pas de calificarea la Euro, conform spuselor lui Ladislau Boloni. Fostul selectioner al Romaniei este unul dintre cei care l-ar putea inlocui pe Victor Piturca in eventualitatea in care acesta pleaca in Arabia Saudita.

"Este o perioada deosebit de favorabila pentru a creste echipa. Daca batem si Ungaria, in meciul urmator, suntem calificati. Eu asa cred. Adevarul este ca nici Ungaria, nici Finlanda, nici Irlanda de Nord n-au fotbal. Noi si Grecia suntem peste acest nivel.

Logic, niciuna dintre cele trei echipe n-au cum sa se califice la Euro 2016. N-au cum sa treaca de baraj! Totusi, sigura surpriza o poate provoca Finlanda, pe care o vad cel mult pe locul 3 în grupa. 

Romania, Grecia sau Grecia, Romania se vor califica direct de pe locurile 1 si 2" a declarat Loti Boloni pentru SportNews, el nedorind insa sa comenteze pe marginea posibilei plecari a lui Victor Piturca de la echipa nationala.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies