Nationala

Cand sa vina Ianis la lot, s-a anulat cantonamentul! Daum il convocase pe Hagi Jr, Fiorentina isi daduse OK-ul

Gaz Metan - Dinamo, azi la 20:30 pe Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Decembrie 2016, 10:48
Data actualizarii: Joi 15 Decembrie 2016, 11:01

Cantonamentul programat de Daum pentru echipa nationala in Antalya s-a anulat, dupa ce mai multe cluburi nu au dorit sa isi lase jucatorii in perioada de pregatire la lot. Actiunea urma sa aiba loc in a doua jumatate a lui ianuarie, insa nu era in calendarul oficial FIFA.

Daum s-a aratat dezamagit de faptul ca nu a putut sa lucreze cu cei mai buni jucatori U23. Acesta avea de gand sa aduca mai multi jucatori in premiera la lot, insa lucrurile nu s-au "legat". Printre ei, si Ianis Hagi, cel care a fost subiect de cearta intre FRF si Gica Hagi.

Selectionerul nu i-a pronuntat numele in mod direct insa a declarat ca avea de gand sa aduca jucatori de la mai multe echipe, inclusiv Fiorentina, singurul roman U23 de acolo fiind Ianis.

"Am dori sa multumim clubului Viitorul si lui Gheorghe Hagi pentru sustinerea si intelegerea de care au dat dovada, dar si celorlalte cluburi care au raspuns pozitiv invitatiei noastre de a lua parte la acest cantonament: CFR Cluj, ACS Poli Timisoara, UTA, Gaz Metan, FC Botosani, Dinamo, Swansea, Real Zaragoza, Fiorentina.", a spus Daum

Modifică setările cookies