"Cand iei gol dupa minutul 80 e o drama, dar si noi am egalat la ei in minutul 93" Reactia lui Piturca dupa Romania 1-1 Ungaria

"Cand iei gol dupa minutul 80 e o drama, dar si noi am egalat la ei in minutul 93" Reactia lui Piturca dupa Romania 1-1 Ungaria

Piturca da vina pe arbitraj dupa meciul cu Ungaria, dar si pe jocul mai slab al echipei in repriza a doua.

"Am avut jocul in mana, am controlat mare parte a partidei. Am si vorbit cu baietii, era obligatoriu sa dam al doilea gol pentru a nu avea emotii, nu am reusit acest lucru si am luat un gol la un fault inexistent. Asta e viata in fotbal, micile detalii si neatentii te costa, era chiar sa primim si cel de-al doilea gol dupa ce am fost egalati. Noi am jucat normal, cum jucam noi, era normal ca in timp ungurii sa ne atace, au bagat al doilea varf. Golul a venit in urma unui fault inexistent, golul din lovitura libera ... in sfarsit, se intampla!", a spus Piturca dupa meci.

Selectionerul a comentat si meciul superb facut de Sanmartean, cel mai bun jucator de pe teren cu Ungaria: "Stilul lui Sanmartean e diferit de de Hagi, a facut o prima repriza remarcabila. Am avut o discutie cu el sa nu forteze, a fortat putin, sper sa nu aiba ceva mai grav."

Piturca spera insa, dupa acest egal, ca echipa sa isi revina si sa faca un meci bun in Finlanda: "Sa vedem ce problema are Goian, e putin probabil sa joace marti. Bogdan Stancu este racit, sper sa isi revina si el pana la meciul cu Finlanda, dar nu a contat acest lucru. Cand esti egalat dupa minutul 80 este o drama insa noi am egalat in minutul 93 la ei, face parte din regula fotbalului asa ca ... capul sus si mergem mai departe.", a spus Piturca dupa meci, la TVR.

Cine e de vina pentru acest egal? (8939 voturi)
 
Jucatorii
22.25%
1989 voturi
 
Piturca
56.25%
5028 voturi
 
Arbitrul
666 voturi
 
Nimeni, asa e fotbalul :)
14.05%
1256 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies