"Cand am iesit eu era 2-1 pentru noi. Dupa care am intrat la dus!" :) Cum povesteste Pancu unul dintre cele urate meciuri:

"Cand am iesit eu era 2-1 pentru noi. Dupa care am intrat la dus!" :) Cum povesteste Pancu unul dintre cele urate meciuri:

Daniel Pancu si-a amintit de unul dintre cele mai umilitoare partide din istoria nationalei: 2-5 cu Danemarca.

Romania - Danemarca se vede la ProTV, marti de la ora 20:30

3 CLIPE DECISIVE CU DANEMARCA

Romania a jucat trei meciuri extrem de importante cu Danmerca in ultimii ani. Primul a fost victoria care ne-a dus la Mondialul din 1990, meci jucat la Bucuresti in toamna lui '89. 3-1 pentru noi in partida care a deschis drumul Generatiei de Aur spre fotbalul mare.

Episodul 2: Nationala a pierdut cu 2-5 un meci incredibil, pe nisipul de pe fostul Stadion National, desi a condus in doua randuri. Era primavara lui 2003, mansa tur cu danezii, in preliminariile EURO 2004.

Apoi a fost egalul din prelungirile prelungirilor, 2-2 de la Copenhaga, din toamna lui 2003, cand Romania a fost condusa cu 1-0, insa a revenit pe tabela, 2-1, ratand multe alte ocazii sa se desprinda. Egalul a venit dupa finalul minutelor de prelungiri, scor care ne-a scos din calcule pentru calificarea la EURO 2004.

Daniel Pancu a fost pe teren in ambele partide, un titular obisnuit la nationala acelor ani.

"Acel 2-2 m-a marcat foarte mult. La acel 2-5 eu am iesit la 2-1 pentru noi, am fost la dus si cand m-am intors era 4-2 deja. Nu prea imi aduc aminte multe lucruri decat ca glumeau colegii de la Besiktas de mine, spuneau ca m-am intors din Irak de la razboi, numai julituri aveam, de la genunchi pana sus eram julit tot", a povestit Pancu pentru Dolce.

Veteranul Rapidului a marcat un gol in remiza de la Copenhaga, dar a ramas cu un gust amar.

"Am vazut astazi o poza cu mine in ziar si aratam devastat total, parca simteam ca nu o sa joc niciodata la un turneu final si asta e lucrul care m-a durut cel mai tare", a mai spus Pancu la Dolce.

Romania - Danemarca se vede la ProTV, marti de la ora 20:30

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum arată România la un an de la primul caz de infectare cu SARS-CoV-2. "Nimeni nu se gândea că o să dureze atât"
BRAT

Modifică setările cookies