Nationala

Cadoul lui Balint pentru fani de Sarbatori: imagini in premiera cu nationala la CM '94. Momente FABULOASE

Nationala Romaniei a avut parte de o aventura incredibila in SUA 1994, la Cupa Mondiala. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Decembrie 2016, 11:21
Data actualizarii: Sambata 17 Decembrie 2016, 11:23

Generatia de Aur a avut 40 de zile de vis in America 1994! Pe langa jocurile istorice si calificarea pana aproape de semifinalele Cupei Mondiale, jucatorii Romaniei au trait experiente unice intr-o alta lume.

Gabi Balint le-a facut fanilor sai de pe Facebook un cadou neasteptat. Imagini in premiera filmate de el si de staff-ul nationalei. In '94, Balint se lasase deja de fotbal din cauza unei accidentari, dar a mers la turneu ca director tehnic. 

"M-am gandit sa va fac un cadou de sarbatori. Filmari in premiera cu echipa nationala a Romaniei la Campionatul Mondial din 1994 comentate de Ionel Stoica. Sa va aduceti aminte de cea mai mare performanta a noastra. Eu nu am jucat atunci deoarece am fost nevoit sa ma retrag din fotbal din cauza unei accidentari dar am fost directorul sportiv al nationalei.

Am stat in permanenta intre jucatori, m-am ocupat sa le asigur toate poftele si conditiile necesare performantei. Va dati seama ca stiam totul despre necesitatile lor. ;) Oricum, eram unul dintre ei. Pe voi v-am simtit aproape tot timpul iar cand am primit imaginile video cu bucuria de la Universitate dupa fiecare meci, le montam impreuna cu operatorul nostru si le puneam inaintea sedintelor tactice ale lui Iordanescu.

Asta era motivatia pentru ei. Sa le aratam cat de fericiti v-au facut atunci. Ma uitam in ochii lor si vedeam dorinta de a merge si mai departe. Inca un meci, inca o victorie! Din pacate, euforia s-a terminat dupa penalty-urile cu Suedia si am plans cu totii. Noi in S.U.A. si voi in casele voastre. Am scris istorie cu inimile noastre si istoria a ramas in sufletele voastre. Sarbatori de iarna fericite!", a scris Balint pe Facebook. 

Modifică setările cookies