Burleanu, decizie radicala luata dupa incidentele de pe National Arena: "Am vazut tot, trebuie sa schimbam Legea 4"

Burleanu, decizie radicala luata dupa incidentele de pe National Arena: "Am vazut tot, trebuie sa schimbam Legea 4"

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a condamnat dur in aceasta dimineata abuzurile facute de fortele de ordine la meciul Romania - Ungaria, dupa ce, aseara, spunea ca stewarzii si-au facut datoria.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal a dat in aceasta dimineata un comunicat pe site-ul oficial al FRF, acesta condamnand dur interventia brutala a firmei angajate sa asigure si sa mentina ordinea pe stadion.

Burleanu spune ca va demara discutiile pentru schimbarea Legii 4, celebra lege "a lui Mitica Dragomir".

Seful FRF le-a cerut public scuze fanilor care au avut de suferit din cauza abuzurilor.

"Am declarat, imediat dupa meciul cu Ungaria, ca masurile de securitate si-au asigurat scopul. M-am referit exclusiv la masurile prin care s-a evitat un contact fizic violent intre fanii maghiari si cei romani.

In aceasta dimineata am descoperit fata nevazuta a partidei, una dureroasa si care nu necesita multe comentarii, ci masuri ferme. Multumesc presei pentru informatiile si imaginile furnizate. S-au petrecut lucruri de neacceptat, intolerabile pe un stadion din Romania.

Regret incindetele produse intre fortele de ordine si suporteri, imi cer scuze fata de fanii care au avut de suferit din cauza abuzurilor si a excesului de zel. Federatia Romana de Fotbal condamna atitudinile violente si nejustificate la adresa suporterilor.

Ii asigur pe toti cei care au avut de suferit ca vinovatii vor plati. La intoarcerea delegatiei romane din Finlanda voi purta o discutie ferma cu conducerea companiei care a avut responsabilitatea pe Arena Nationala.

Acest moment a fost picatura care a umplut paharul in ce priveste Legea 4 si prevederile ei. Asa cum am promis suporterilor, in 6 luni vom avea un nou proiect de lege"
, se arata in comunicatul lui Razvan Burleanu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis, despre pașaportul de vaccinare în UE: „Ar trebui utilizat pentru scopuri medicale”
BRAT

Modifică setările cookies