Burleanu da cartile pe fata: "L-am dorit pe Mircea Lucescu atunci! Acum nu i-am facut oferta!" Care a fost motivul

Burleanu da cartile pe fata: "L-am dorit pe Mircea Lucescu atunci! Acum nu i-am facut oferta!" Care a fost motivul

Presedintele Federatiei a dezvaluit de ce nu a ajuns Mircea Lucescu la nationala Romaniei cand i-a fost facuta oferta.

Razvan Burleanu a vorbit despre situatia lui Mircea Lucescu, cel care a devenit selectionerul Turciei intr-un moment in care suporterii nationalei Romaniei l-ar fi dorit in locul lui Christoph Daum.

"I-am propus lui Mircea Lucescu sa antreneze si Sahtior si echipa nationala. In momentul respectiv eram in criza de timp. Acum n-as mai face o astfel de propunere. Hagi ar putea prelua nationala, spre exemplu, daca nu ar mai antrena la Viitorul. Niciun selectioner nu ar trebui sa pregateasca si o echipa de club. Pozitia sa de patron al echipei Viitorul depaseste atributiile Comisiei Tehnice.

Trebuie sa spunem lucrurilor pe nume. Stiti ca inaintea numirii in functia de selectioner a lui Anghel Iordanescu, l-am dorit pe Mircea Lucescu. Dansul era atunci antrenor la Sahtior. Ne-am dus la Donetk, domnul Lucescu isi dorea sa vina, dar patronul lui Sahtior nu l-a lasat sa plece.

De data aceasta nu l-am mai sunat, pentru ca aveam un antrenor sub contract, cu sanse de calificare. Chiar si inaintea meciului cu Muntenegru, de la Podgorica, mai aveam sanse, asa ca nu avea rost sa vorbim cu altcineva.

Nu l-am sunat acum, pentru ca erau multe elemente de ’daca’ in discutie. Daca ne calificam, ce faceam? ii inchideam contractul? Nu-l mai lasam sa mearga la Mondiale? Mi se pare o chestiune total deplasata. Ma dezlipesc total de fotbal, cand una spui si alta faci; ai un antrenor - la tribuna vii si-l lauzi, dar in spate ai deja doua-trei variante de inlocuire -. Asa ar trebui sa fac? Eu, insa, nu lucrez asa” a spus Razvan Burleanu la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce trebuie să știe elevii, după noile reglementări hotărâte de autorități. Noutăți despre examenele naționale
BRAT

Modifică setările cookies