Burleanu l-a sunat pe capitanul nationalei sa-l intrebe despre viitorul selectioner! "E Contra?" Ce a raspuns Marica:

Burleanu l-a sunat pe capitanul nationalei sa-l intrebe despre viitorul selectioner! "E Contra?" Ce a raspuns Marica:

Presedintele Federatiei l-a sunat pe Ciprian Marica sa-i ceara parerea cu privire la numirea viitorului selectioner

Ciprian Marica spune ca tensiunea creata de incertitudinea plecarii selectionerului nu facea bine echipei nationale. Capitanul nationalei ii ureaza 'succes' lui Piturca, la prima aventura a acestuia in afara Romaniei.

"Am vorbit acum putin timp cu Victor Piturca si a spus ca nu va pleca, dar iata ca lucrurile s-au schimbat. El stie ce e mai bine pentru dansul si nu avem decat sa respectam asta si sa-i uram bafta."

"E bine ca s-a lamurit aceasta problema, pentru ca nu era buna aceasta tensiune, pleaca, nu pleaca, sta, nu sta. Pana la urma e bine ca lucrurile sunt clare. Telul nostru ramane acelasi, de a ne califica la Campionatul European impreuna cu noul selectioner. Va trebui sa mergem mai departe", a spus Marica la DigiSport.

Capitanul echipei nationale a fost sunat de Razvan Burleanu pentru a fi consultat in problema numirii viitorului selectioner.

"Personal, am fost contactat de sefii federatiei, m-a sunat personal domnul Burleanu si am discutat putin pe tema aceasta. Am discutat despre viitorul selectioner. Mi se pare un lucru foarte bun ca anumiti jucatori mai importanti sa-si dea cu parerea din acest punct de vedere. Oricine va veni, va veni. Noi avem o pozitie foarte buna, iar Romania trebuie sa mearga la Campionatul European. Oricine va veni, il vom sustine si vom da totul pe teren", a completat Marica.

Intrebat daca l-a propus pe Cosmin Contra pentru postul de selectioner, Marica a raspuns razand: "Este confidential".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis, despre pașaportul de vaccinare în UE: „Ar trebui utilizat pentru scopuri medicale”
BRAT

Modifică setările cookies